Thyssengas uit Duitsland hecht waarde aan een nauwere samenwerking met Gazprom

FRANKFURT (Reuters) De Duitse langeafstandsgasbevrachter Thyssengas is geïnteresseerd in meer samenwerking 2018 moncler met Rusland Gazprom door gebruik te moncler jas heren maken van een pijplijnuitbreiding die het Russische bedrijf van plan moncler jas dames is te bouwen, zei moncler jassen het hoofd van Thyssengas in een kranteninterview op donderdag.

Een bord met het go to this web-site logo van Gazprom Neft-oliemaatschappij is te zien bij een moncler heren tankstation in Moskou, Rusland, 30 mei 2016. REUTERS / Maxim Zmeyev / File Photo

Chief Executive Axel Botzenhardt zei in het lokale dagblad Der Westen dat nauwere zakelijke relaties met Gazprom een ​​impuls kunnen geven moncler jassen dames aan de industriële Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, waar Thyssengas is gevestigd.

Rijn-Westfalen kon opstaan ​​om een ​​nieuwe Europese gasrotonde te worden, zei hij, en koppelde dit aan het importeren van meer Russisch gas.

visie kon binnen 10 jaar worden gerealiseerd, zei hij.

De staat heeft een directe link nodig naar de Duitse pijpleidingen in moncler dames het binnenland als gevolg van het transport van meer gas vanaf de aanlegplaats voor het door Gazprom moncler jas sale geplande Nord Stream moncler jas outlet 2-project in het noordoosten van Duitsland, zei moncler jas dames sale hij.

ontmoeten hen (Gazprom) halverwege door zelf een pijplijnplan te maken, zoals Botzenhardt zei.

Een mediawoordvoerder van Thyssengas zei dat het rapport klopte.

Thyssengas, dat jaarlijks 10 miljard kubieke meter gas transporteert op zijn 4200 km lange grid en deelneemt aan de virtuele NCG-gashandelsplaats in Duitsland, plant moncler uitverkoop een 100 km lange moncler jassen outlet verbinding met de Westfalen-opslagfaciliteit Epe vanuit een grote opslagplaats in Nedersaksen, in Rehden, die houdt Gazprom-gas vast.

Botzenhardt zei dat zijn bedrijf hiervoor 300 miljoen euro moncler moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl outlet ($ 338 miljoen) met partners zou moncler jassen heren kunnen vergaren.

Nord Stream moncler jassen heren sale 2 zou naast moncler nederland de bestaande Nord Stream 1 lopen en de importcapaciteit vanaf 2019 verdubbelen tot moncler jas heren sale 110 bcm.

Tegenstanders zeggen dat Nord Stream 2 Europa voor onbepaalde tijd zou moncler jassen dames sale kunnen binden aan Gazprom in een tijd dat er voldoende gasbronnen zijn en dat meer keuze de prijzen voor consumenten zou helpen verlagen.

Het bedrijf wordt verkocht door infrastructuurbedrijf Macquarie, dat het kocht van zijn oorspronkelijke eigenaar, nut RWE, naar het Nederlandse moncler outlet sale fonds DIF en het Franse moncler sale hulpprogramma EDF.