Advocaat voor het zuidelijke district moncler jassen heren

CFTC om de officier van justitie in New York aan te spreken bij de eenheid voor de handhaving van het hoofd

regelgevende instantie voor derivaten is van plan moncler jassen outlet om een moncler jassen heren ​​federale aanklager in Manhattan aan te boren om toezicht te houden op de afdeling handhaving van het bureau, volgens mensen die bekend zijn met de moncler jas heren zaak. Advocaat voor het zuidelijke district moncler jassen heren sale van New York wordt moncler jas dames volgende maand benoemd tot uitvoerend directeur van de Commodity Futures Trading moncler outlet sale Commission, zeggen de bronnen, terwijl ze anoniem spreken omdat er geen openbare aankondiging is gedaan.

Bij het aanraken van moncler uitverkoop McDonald neemt moncler nederland de CFTC waarnemend voorzitter J. Christopher Giancarlo stappen om de belofte na te komen dat het agentschap achter de wetbrekers aan zal gaan, zelfs als het probeert de regels te verlichten die te duur en omslachtig worden.

Giancarlo, een republikein die door president Donald Trump moncler jassen dames sale was genomineerd om dinsdag als vaste voorzitter van de CFTC te fungeren, zei in een toespraak voor moncler jas dames sale de leden van de Futures Industry Association op woensdag dat geen moncler heren pauze, oponthoud of vermindering van onze plicht is om de wet te handhaven en bestraffen wangedrag in onze derivatenmarkten.

Hij kondigde ook bijkomende stappen aan ter versterking van de afdwinging van de handhaving, onder meer door de markttoezichteenheid van het agentschap naar de afdeling te verplaatsen om beter te helpen bij onderzoeken.

Het inhuren van McDonald markeert de voortzetting van een recente trend bij de moncler jas sale CFTC van het behoud van voormalige federale openbare aanklagers in New York om leiding te moncler dames geven aan de handhavingsdivisie.

Andere voormalige openbare aanklagers die moncler outlet dienden in de functie waren David Meister moncler jassen en moncler jassen Aitan Goelman, die onlangs de CFTC verlieten.

Goelman, in een interview met Reuters, zei dat hij gelooft dat het tikken van een 2018 moncler andere officier van https://www.monclerjassenoutlet.nl justitie om hem te vervangen een krachtige boodschap stuurt.

denk dat Chris oprecht gelooft in krachtige handhaving en ik denk niet dat je iemand als deze in dienst neemt als je niet zegt dat Goelman moncler jas outlet geen onafhankelijke kennis had van het wervingsbesluit.

Indien gekozen, heeft McDonald het oordeel, de ethiek en de vaardigheden die nodig zijn om een ​​geweldige directeur van handhaving voor dat agentschap te zijn, zei New York advocaat Carrie Cohen, een voormalige federale officier van justitie die de Silver vervolging leidde.

Rapportage door Karen Freifeld in New York en Sarah N. Lynch moncler sale in moncler jas heren sale Washington; Bewerken door Lisa moncler jassen dames Shumaker.