De getuigenis moet donderdag worden afgeleverd moncler sale

Amerikaanse banken waarschuwden voor afpersingskosten

banken moncler nederland moeten voldoende kapitaalkussens moncler jassen dames onderhouden om eventuele verliezen te dekken die verband houden met afschermingspapierproblemen, moncler jas heren regelgevers waarschuwen.

John Walsh, waarnemend controleur van de valuta, zei dat regelgevers mogelijke verliezen van banken onderzoeken vanwege beweringen dat hun gebruik van slordig papierwerk ervoor zorgde dat sommige worstelende kredietnemers illegaal uit hun huizen werden gezet.

sturen de banken om voldoende reserves aan te houden voor mogelijke verliezen en andere onvoorziene gebeurtenissen en om passende bekendmakingen te doen, zei Walsh in moncler outlet een voorbereide getuigenis die op moncler dames woensdag werd vrijgegeven. De getuigenis moet donderdag worden afgeleverd moncler sale bij een subcommissie van de subcommissie voor financiële dienstverlening.

De moncler jas heren sale Federal Reserve-gouverneur Elizabeth Duke, https://www.monclersale.nl ook in een voorbereide moncler outlet sale getuigenis, moncler jassen heren zei dat toezichthouders ter plekke het onderzoek van grote banken aan het eind van moncler nederland het jaar zullen voltooien en dat bankagentschappen moncler jassen heren sale hun bevindingen begin 2011 openbaar zullen maken.

De Fed en moncler jas dames andere toezichthouders proberen de omvang 2018 moncler van het probleem en de potentiële impact op de economie te begrijpen, zei ze.

en onzekerheid als gevolg van tekortkomingen in het afschermingsproces hebben het potentieel moncler jas dames sale om het herstel van de huizenmarkten uit te moncler jassen outlet stellen en moncler jas outlet het vertrouwen in ons financiële en juridische systeem te ondermijnen, zei Duke.

Banken worden ervan beschuldigd honderden moncler heren afschermingsdocumenten per dag te moncler uitverkoop hebben ondertekend zonder behoorlijke juridische beoordelingen, moncler jas sale een fiasco dat de publieke woede herstelde moncler jassen dames sale bij banken die tijdens de financiële crisis miljarden dollars aan belastingbetalers ontvingen.

Duke zei dat banken met wijdverbreide afschermingsprocedure problemen kunnen worden onderworpen aan boetes en vergoedingen in aanvulling op de kosten van het corrigeren van de fouten.

Walsh zei ook dat toezichthouders een scala aan handhavingsopties hebben, inclusief strafrechtelijke doorverwijzingen, moncler jassen indien van toepassing.

Duke zei dat de Fed ook de potentiële macro-economische effecten van problemen met de verhindering van executiedoeleinden evalueert op de hypotheekmarkt en de woningmarkt.

Ze zei dat de Fed dit jaar en volgend jaar ongeveer 2,25 miljoen afschermingsdossiers verwacht, en ongeveer 2 miljoen meer in 2012. (Rapportering door Karey Wutkowski; Redactie door Leslie Adler).