I tillegg begynner breakneck-tempoet for utstedelse i regionen

lever tretthet veier

SINGAPORE, 14. mai (IFR) A selger i amerikanske statsobligasjoner, noe som medfører totale tap på avkastning til kunder, og gir tretthet press på annenhåndsmarkedet i dag.

Både investeringsklasse og high yield-obligasjoner endte dagen i det røde som ekte penger og private bankkontoer sammenlignet med eksponering for renteinntekter.

IG-obligasjoner var ferdig med dagen rundt 2bp 3bp bredere, selv etter at avkastningen på 10 års amerikanske statsskatt økte ytterligere 3bp i går kveld i USAs økt.

Ifølge handelsfolk ble kontoer forsiktige med å logge ytterligere canada goose tap etter at amerikanske referanseavkastningen økte 32bp de siste syv sesjonene. I tillegg begynner breakneck-tempoet for utstedelse i regionen også å ta toll på sekundære nivåer.

er en overveldende forsyningsutmattelsesinnstilling i, sa en handelsmann i Singapore.

Han la til at Pertamina USD 3,25 milliarder 2-transaksjonsavtale var å drive aktivaklassen bredere, med både de 10 og 30-årsdelene som avsluttet dagen under reoffer.

30-årene var den verste hit på grunn av sin høyere konveksitet, og det siste sitatet på obligasjonen var 98,50 canada goose norge / 99,50, etter å canada goose trillium ha priset til par canada goose jakke over natten. 10 årene holdt seg litt bedre, men hadde også falt under par reoffer-prisen, siste bud på 99,85.

Selv Bright canada goose salg Food canada goose victoria ny 5 år, som de fleste investorer så så billig, var å lukke dagen bred for å reoffer. Obligasjonene ble sist notert ved et bud på 231bp som hadde priset til 230bp over amerikanske statsobligasjoner. IFC canada goose jakker herre Development var også under vann, sitert 178bp / 176bp over og har canada goose victoria parka priset til 170bp.

ser mye forsyning, så canada goose jakker dame de har ikke behov for å plukke dem opp i primær og når de ikke plukker dem opp i sekundæret canada goose outlet blir det verre, sa handelsmannen.

Høyt avkastning var heller ikke canada goose jakke dame immun mot salg og en næringsdrivende i Hong Kong sa at eiendomsobligasjoner var USD1 canada goose dame svakere i pris i gjennomsnitt. Han sa at både ekte penger og PB-kontoer find out here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge solgte da de ble bekymret for den kommende canada goose jakke herre forsyningen og andre mulige tap.

er paring risiko og når obligasjonene faller det er noen panikkinnstilling i, sa høy yield trader. På dette stadiet sa Singapore-næringsdrivende, hvis aksjemarkedene rally, vil salget avbryte, men hvis utstedelsen fortsetter slik, blir det ikke bedre canada goose herre.