moncler jas sale Vergadering van de Federal Reserve volgende

De FTSE van Groot-Brittannië werd lager door telecom- en supermarktbedrijven

11 september (Reuters) De Britse grootaandeelaandelenindex daalde vrijdag, lager geleid door telecommunicatiebedrijven die getroffen werden door de gevolgen van een geblokkeerde Europese deal en door de worstelende supermarkten.

Britse telecommunicatiebedrijven Vodafone daalde met 1,9 moncler jassen procent en BT Group daalde met 1,5 procent nadat de moncler jassen heren Europese moncler jas heren Commissie een fusie tussen twee Scandinavische moncleroutlet telecombedrijven had geblokkeerd, waardoor de hoop op verdere consolidatie in de sector werd weggenomen.

De moncler jassen dames sale Britse kruideniers stonden moncler uitverkoop ook onder moncler jas heren sale druk, met WM Morrison 2,2% lager na 2018 moncler een richtprijsverlaging door UBS als gevolg van de inzinking van de winst in donderdag.

Analisten van Barclays zeiden in een notitie dat de beperkte groeimogelijkheden die in de supermarktsector overblijven hard zullen worden bestreden en dat Morrison nu echte volumegroei genereert in plaats van te vertrouwen op het toevoegen of laten groeien van ruimte.

De collega-kruideniers Sainsbury en Tesco waren beide 1,6% en 1,4% lager. moncler jas sale Vergadering van de Federal Reserve volgende week om een ​​beslissing te nemen over de rentetarieven.

het feit dat we de winst die we in de moncler jassen heren sale eerste helft van de week hebben gezien, hebben kunnen moncler jassen dames vasthouden, doet vermoeden dat moncler dames beleggers volgens mij zeer onzeker blijven, aldus Michael Hewson, marktanalist bij CMC Markets UK. moncler nederland Hij zei dat het moeilijk zou moncler heren zijn om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de richting die aandelen moncler jas outlet zouden moeten inslaan voor de vergadering van de Federal Reserve.

Mijnwerkers leidden de gainers, met Rio Tinto steeg 2,5 procent op een broker upgrade van UBS naar

Glencore steeg moncler jas dames sale met 1,9% en Anglo American met 2,9%, terwijl spotijzerertsprijzen een winst per week boekten van bijna 5 procent naar hun moncleroutlet.nl hoogste niveau sinds juli.

Anglo American is waarschijnlijk ook het volgende moncler outlet moncler outlet sale mijnbouwbedrijf dat het voorbeeld van Glencore volgt in het verlagen van zijn dividend om schuldniveaus te helpen behouden en liquiditeiten te behouden te midden van moncler outlet een wereldwijde inzinking van grondstoffenmarkten, zeiden analisten en bankiers.

Glencore, gewogen door de nettoschuld van moncler jas dames $ 30 miljard en gekwetst door dalingen in de prijzen van zijn belangrijkste koper- en steenkoolproducten tot zesjaars dieptepunten, deze week staakte het dividenden moncler jassen outlet en zei dat het activa moncler sale zou verkopen en $ 2,5 miljard in een aandelenverkoop zou verhogen.

In totaal zou de index voor de mijnsector www.moncleroutlet.nl van de FTSE 350 7% hoger zijn voor de week. (Reporting by Kit Rees; Redactie door Robin Pomeroy en Hugh Lawson).