(Rapporterend door Simon Jessop; Redactie door Maiya Keidan en

Ashmore ziet sterke 2018 voor opkomende markten als activa stijgen

LONDEN, 8 februari (Reuters) Fondsmanager opkomende moncler heren markten moncler sale Ashmore meldde op donderdag een moncler nederland stijging van 18 procent van het beheerde vermogen tot $ 69,5 miljard, gesteund door de moncler dames netto-instroom van nieuw klantengeld en marktwinsten.

Het bedrijf heeft de afgelopen twee jaar sterke winsten behaald in opkomende markten en zei dat het meer moncler jassen heren van hetzelfde verwachtte in 2018 als beleggers gokten op landen uit Braziliƫ naar Vietnam en Rwanda na moncler jas heren jaren van mijden.

De netto-instroom tijdens de zes maanden moncler jas outlet tot het einde van december bedroeg $ 7,9 miljard, terwijl positieve marktprestaties een verdere $ 3,2 miljard toevoegden, zei het in een moncler jassen outlet verklaring.

Aantrekkelijke waarderingen, ondersteunende economische omstandigheden en stabiele inflatie hebben beleggers teruggehaald, waaronder in obligatie- en aandelenproducten, zei Ashmore, waarbij 93 moncler outlet sale procent van de fondsen het over een periode van drie moncler jas dames sale jaar beter deed.

verwacht nog een goed prestatiejaar in het hele gamma activa van opkomende markten in 2018, omdat de economische omstandigheden nog steeds ondersteunend zijn, blijven waarderingen aantrekkelijk en daarom blijven beleggers hun moncler jas heren sale toewijzingen verhogen, zei Ashmore Chief Executive Mark Coombs.

De groei van de moncler jassen activa heeft ertoe bijgedragen dat de moncler outlet moncler jassen dames inkomsten uit de bedrijfsbeheervergoeding met 5 procent zijn gestegen, een vergoeding die jaarlijks als een percentage van de activa in rekening wordt moncler jas sale gebracht.

Terwijl het moncler uitverkoop bedrijf de kosten met 6 procent verkortte, daalde de winst voor belastingen over de periode ook, tot 99 miljoen pond van 121,5 miljoen pond in dezelfde periode een jaar eerder, als gevolg moncler jas dames van ongunstige wisselkoersbewegingen, een daling van de inkomsten uit prestatiebijdragen en het lagere niveau van winsten uit zijn moncler outlet investeringen in het zaaien van nieuwe moncler jassen heren sale fondsen.

Het bedrijf zei dat moncler jassen dames sale het een interimdividend van 4,55 2018 moncler pence per aandeel zou betalen.

KBW-analist Jonathan Richards zei dat de resultaten zijn verwachtingen overtroffen dankzij de sterke instroom en een beter resultaat op de performance fee, hoewel de aandelen op historische hoogtepunten geprijsd waren en hij dus de aandelen beoordeelde

De aandelen in Ashmore waren plat op 420 pence op 0806 GMT. (Rapporterend https://www.monclerjassenherenoutlet.nl door Simon Jessop; Redactie door Maiya Keidan en Mark Potter).