(Reuters) Virginia Thomas, de echtgenote van de rechter van

Justice Stephen Breyer was niet betrokken bij de Tea Party-vrouw van collega

ASPEN, Co. (Reuters) Virginia Thomas, de echtgenote van de rechter van het Hooggerechtshof Clarence Thomas, heeft moncler heren haar bezorgdheid geuit over haar rol in de Tea Party en haar lobbyistenloopbaan, maar niet voor een van zijn collega’s, moncler jassen outlet Justice Stephen Breyer.

Stephen Breyer, rechter moncler jas dames van het hooggerechtshof, getuigt moncler outlet sale voor een hoorzitting voor moncler jas sale commercieel recht en bestuursrecht in het huisrechtelijke gerechtshof op de bestuursconferentie van de Verenigde Staten op Capitol Hill in Washington op moncler jas outlet 20 moncler uitverkoop mei 2010. REUTERS / Kevin Lamarque

is een moncler jassen heren sale valse kwestie in moncler jas heren sale mijn gedachten, jassenmoncler vertelde Breyer het publiek op het Aspen Ideas Festival op woensdag in antwoord op een vraag over de vraag of rechters zichzelf zouden moeten hergebruiken van zaken als hun echtgenoten op aanverwante gebieden werkten.

echtgenote of echtgenoot is een moncler sale onafhankelijk persoon en moncler jassen heren zij bepalen zelf wat hun loopbaan zal zijn, zei Breyer, een liberaal die het moncler jassen dames vaak oneens is met de conservatieve Thomas in gerechtelijke beslissingen.

Gepensioneerde Justitie Sandra Day O ook moncler jas heren op het paneel, zei dat dergelijke situaties werden overgelaten aan het oordeel van de rechters.

er is een echte vraag, ze bespreken het met hun collega’s en krijgen advies van hun collega’s over wat ze moeten doen, zei ze.

Breyer zei dat zijn eigen vrouwencarrière als psycholoog moncler dames hem er niet van weerhield om te zitten in zaken waarin psychologie betrokken was.

Stanford Law School moncler jassen Dean Larry Kramer vertelde Reuters na de gebeurtenis dat mensen moncler jas dames sale die bezwaar maken tegen de Thomas-situatie het meestal niet moncler nederland met hem eens zijn op ideologische gronden in plaats van oprecht te geloven dat de activiteiten van zijn vrouw ongepast zijn voor de echtgenoot van een gerecht.

gaat 2018 moncler zijn inzichten niet beïnvloeden, zei Kramer, die ook deel uitmaakte van het https://www.jassenmoncler.nl panel. uitzicht is al goed gevormd en bekend.

Sommige conservatieve groeperingen hebben gezegd dat liberale rechtvaardigheid Elena Kagan zichzelf moet moncler jassen dames sale hergebruiken van de gezondheidszorgwet omdat ze eerder diende in de regering-Obama als solicitor-generaal.

Maar noch Kagan, noch Thomas hebben moncler outlet zichzelf verweten toen het Hooggerechtshof in april het verzoek van Virginia om spoedige beschouwing van de gezondheidszorgwetgeving te versnellen, verwierp.