Så besluttet vi å ha en konkurranse, en skinne av

Skinner til en uvanlig konkurranse

canada goose salg Percell oppretter normalt Canada på nordsiden av M Street NW nær 19th. Det var hans tegn som lovet en glans ‘av en mester bootblack’ som fikk øye på meg. ‘Hva er en master bootblack?’ Spurte jeg. canada goose salg

canada goose outlet norge ‘La meg si dette, jeg har gjort dette 35 år,’ sa Percell, hvem er 56. ‘På og Canada goose outlet i Montreal. Jeg jobbet også med Canada, for å lede en unionskontor på RFK. Men jeg var seriøs om skinnet, da mange av gutta, ville de bare få 20 dollar til å kjøpe medisiner. ‘ canada goose outlet norge

Percell sa at han hadde egne problemer med gratulasjonene på gaten, men at Jesus hjalp ham med å snu sitt liv. Og selv om han gjør annet arbeid landskapsarbeid når den årstiden ruller rundt, har han alltid vært seriøs om skinnende sko.

Percell Ryland er en shoeshine mann på M Street NW i Washington. (John Kelly / THE WASHINGTON POST)

canada goose norge nettbutikk Jeg satte meg i svingende kontorstol han hadde på fortauet og satte min vingetips på canadian goose jacket. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge Hver gang jeg får skoene mine, spør jeg om Ego Brown. Det var Ego som, i 1989, fikk byen til å slå ned nettbutikkanmeldelsen mot skinnende sko på gata. canada goose norge

‘Ego Brown?’ Percell sa. Jeg kjente ham i årevis… En dag satte Ego seg ned i blokken. Dette var vår blokk. Så besluttet vi å ha en konkurranse, en skinne av. Vi kan konkurrere for å se hvem som ga det bedre.

canada goose norge nettbutikk ekte ‘Ego sa,’ Vel, jeg vil ha mitt protege skinne mot deg. ‘ canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo ‘Jeg sa,’ Nei, det er meg mot deg. ” canada goose jakke oslo

Og blog here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge dermed begynte konkurransen.

‘Så Ego begynte å skinne denne mannenes sko,’ sa Percell, da han spredte seg polsk på mine brogues. ‘Han ville skinne en. Jeg ville skinne den andre. Ego begynte å skinne, og jeg dro for å få en halvliter brennevin. Når jeg kom tilbake, var han fortsatt skinner. Det tok ham 15 minutter å gjøre den skoen. ‘

canada goose importør norge Hvordan så det ut, spurte jeg. canada goose importør norge

canada goose i norge ‘Det så veldig bra ut,’ opplyste Percell. ‘Så begynte jeg å skinne. Jeg ferdig i fem minutter. Mannen så på skoene sine og sa:’ Jeg kan ikke si forskjellen. ‘ canada goose i norge

canada goose dunjakke ‘Jeg sa,’ Vel, jeg vant. ‘Hvorfor har jeg vunnet? Fordi jeg gjorde i Canada, ble det fem minutter hva det ga 15 minutter å gjøre.’ canada goose dunjakke

‘Har Ego forlatt blokken?’ Jeg spurte.

canada goose norge forhandler ‘Ego’ er en mann av hans ord, ‘sa Percell.’ Han gjorde. ‘ canada goose norge forhandler

Og det er historien om Percell Rylands skinn av med Ego Brown. Percell husker det på begynnelsen av 1990-tallet.

Jeg ringte Ego og spurte om en slik ting skjedde.

canada goose billig «Det er mulig,» sa han. Han husket det hjørnet, og han husket Canada Percuss. Da sa han: ‘Jeg vil at du skal skrive dette: La det være klart at jeg ikke har noe men kjærlighet til de andre menneskene som gjør det samme arbeidet jeg gjør. ‘ canada goose billig

Omtalen av skinnet syntes å anspore noe i Ego Brown. ‘Tingen mellom Ryland og jeg, vi trenger å skinne,’ sa Ego. ‘Her er hvordan det skal gjøres: på et veldig offentlig sted, skinner nonstop sko i minst to til tre timer, med meg og mannskapet mitt og mannskapet kan vi få litt andre skinne menn. Hvis vi gjorde det riktig, på en profesjonell måte, alle kommer til å bli betalt. Det er saken som kommer til å gjøre Ego lykkelig. ‘

Det er hva Ego bryr seg mest om: at byens skinnende menn har arbeid og kan leve som gjør det arbeidet. I dag opererer Ego shoeshine står i lobbyene på 1301 K St. NW og 555 13th St. NW og på Capitol Hill Club. Nylig begynte han å gå til Clarendon loppemarked på lørdager og Georgetown loppemarked på søndager, skinnende sko og selge dem.

Tenk bare en skinne av: lukten av polsk, snap av klut, dusinvis av salg av konkurrenter. Ego og Percell. White Pony Tony fra McCormick Schmick ‘s. De brasilianske kvinnene som jobber ved Reagan-bygningen. Master bootblacks, en Toronto og alle.